INTERNET TV TELEFONOVANIE
 
FIRMY
 
Ďalšie informácie
Môj RadioLAN WebMail

Nie je to vtip. Z našich úplne nových internetových rýchlostí vás vystrelí do vesmíru

Inovácie a technologický pokrok je synonymom pre našu spoločnosť. Vždy, keď môžeme použiť nové technológie, či rozširovať našu sieť, vrhneme sa do toho plnou parou. Na tento moment čakali mnohí z vás a my sme sa zatiaľ tvrdo pracovali, aby sme vám mohli ponúknuť čo najvyššie internetové rýchlosti spolu s čo najkvalitnejším a stabilným pripojením.

 

1.      Vysoké rýchlosti, výhodné ceny

Naše nové programy vám ponúknu rýchlosti až do 1Gb/s, čo je niekoľko násobné navýšenie oproti našim predchádzajúcim programom. Či už internet využívate na sťahovanie veľkých súborov, hranie hier alebo len odosielanie e-mailov, z našej ponuky si vyberie naozaj každý. Záleží nám na tom, aby boli naši zákazníci spokojní, preto máte na výber až 30 rôznych programov z bezdrôtového a optického internetu s rýchlosťami od 15 do 1000 Mbps. S cenami od 9,90 vám všetky programy ponúkame ešte dostupnejšie. Kompletnú ponuku internetových programov nájdete tu (link).

2.      TV + Internet je stále v kurze

 

Chceli by ste k internetu aj televíziu? Internetové programy sme síce zmenili, naša ponuka televíznych balíkov ale ostáva rovnaká. Nezáleží na tom, či si vyberiete TV BASIC s viac ako 120 programami alebo TV PLUS s viac ako 210 programami. Oba balíky vám poskytnú mnoho televíznych zážitkov za výhodné ceny. Kompletnú ponuku internetových + televíznych balíkov nájdete tu https://www.radiolan.sk/.

3.      K nášmu internetu získavate aj mnoho výhod

Kto našu spoločnosť pozná vie, že kvalita je u nás na prvom mieste. V prípade záujmu o internet vám poskytneme obhliadku, ktorá je nezáväzná a bezplatná. Internetové pripojenie zriaďujeme bezchybne pomocou vyškolených technikov, pričom WiFi router dostanete v cene zriadenia. Naše ceny sú férové a odvíjajú sa od dĺžky viazanosti, spôsobu platby a programu, ktorý si zvolíte, pričom vám cenu garantujeme počas celej vašej viazanosti a to všetko bez skrytých poplatkov. Surfovať môžete neobmedzene a to bez obmedzenia dát pri  ich akejkoľvek spotrebe.

4.      Pre starých zákazníkov sa nič nemení

Veríme, že mnoho existujúcich zákazníkov si bude chcieť svoj internetový program aktualizovať na novší. V prípade, že ste so svojim aktuálnym internetom spokojný, nič sa pre vás nemení a môžete pri ňom ostať aj naďalej.